+40 316 300 010 info@gps-protect.ro
Sa recunoastem, costurile pentru combustibil nu reprezinta o problema care se poate ignora. Deasemenea cu totii stim ca acestea vor creste si nu putem face nimic in acest sens. Ce POTI FACE insa, este sa fii proactiv in a mentine costurile pentru combustibil la un nivel cat mai redus. Afacerea ta intampina probleme de genul: pierdere de combustibil sau consum inutil, rulare cu viteza excesiva, consum de combustibil la ralanti, comportament ineficient in conducerea vehiculului? GPS Protect iti ofera o noua perspectiva asupra activitatii flotei si asupra consumului de combustibil in cadrul acesteia. Aceste economii sunt realizate intr-o varietate de moduri cu ajutorul solutiei noastre.

Viteza si perioada de functionare la ralanti

Se cunoaste faptul ca rularea cu viteza excesiva genereaza un consum mai mare de combustibil. Rapoartele de urmarire GPS Protect, alertele, hartile de viteza, iti arata care sofer circula cu viteza excesiva si unde. Primesti alerte in acest sens, putand ulterior sa anunti soferul/soferii sa reduca viteza. Ralanti este deasemenea o risipa inutila de combustibil si prin reducerea numarului de minute in care vehiculul ruleaza la ralanti poti reduce costurile la cheltuielile de combustibil. GPS protect ofera posibilitatea de a vedea cand, unde si cat un vehicul stationeaza cu motorul pornit.

Utilizarea neautorizata

Vei fi capabil, cu ajutorul GPS Protect, sa determini cand un vehicul este utilizat in “afaceri” care nu sunt strict legate de compania ta, cand este folosit in weekend sau in afara orelor de program, cu ajutorul rapoartelor si alertelor. Aceste utilitati pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu afacerea ta in conformitate cu orarul si practicile de operare.

Optimizarea traseelor

GPS Protect permite determinarea cu usurinta a traseelor care au fost parcurse inutil si, datorita capacitatilor de configurare a rutelor, se poate atribui ruta optima pentru unul sau mai multe vehicule. Se poate observa care sofer a ales o ruta mai lunga, fiind necesar sa ruleze cu viteza mai mare pentru a ajunge la timp (consum mai mare de combustibil).

Reducerea costurilor fortei de munca – Monitorizarea activitatii flotei

Alegerea unui traseu mai lung pentru a “efectua” ore suplimentare, deplasarea acasa pentru pranz sau alte deplasari nejustificate in timpul orelor de program, falsificarea documentelor cu numarul de ore lucrate efectiv … toate vor fi de domeniul trecutului. Cu GPS Protect poti determina imediat atunci cand oricare dintre aceste evenimente se intampla. Reducerea platii orelor suplimentare duce la mai mult profit pentru compania ta si la mai putina tensiune pe buget. Deasemenea, GPS Protect te ajuta sa stii exact atunci cand soferii incep ziua de munca, cand termina ziua de munca, cate opriri au facut si unde.