+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Transport

TRANSPORT

Sistemul de monitorizare al flotei GPS Protect combina siguranta, reducerea costurilor si o flota puternica, intr-o singura solutie. Gestionand activitatea flotei tale in domeniul transporturilor cu GPS Protect, distanta de facturat clientului va creste, in timp ce ti se vor reduce consumul de combustibil, intretinerea si alte costuri de operare. Solutia GPS Protect pentru transport indeplineste cerintele tale in domeniu, imbunatateste siguranta si productivitatea. Cateva caracteristici pentru aceasta ramura a industriei sunt:

 

Creste nivelul sigurantei pasagerilor si a soferilor

Noi stim ca intr-o afacere sunt foarte importante siguranta angajatilor si a clientilor. GPS Protect iti permite sa monitorizezi comportamentul conducatorului auto avand o imagine foarte clara a unor caracteristici cum ar fi: excesul de viteza, rulare la ralanti, distanta parcursa, accelerare rapida si franarea brusca. Poti folosi aceste date pentru a rezolva problemele aparute in comportamentul soferilor, precum si in a compara un sofer cu altul.

Istoric si monitorizare in timp real

GPS Protect nu numai ca iti ofera posibilitatea de urmarire in timp real, dar, de asemenea, iti permite sa vizualizezi o istorie completa a tuturor sesiunilor de monitorizare inregistrate in timp. Acest lucru te ajuta sa observi cu precizie tendintele, sa urmaresti performantele unui sofer pe termen lung si multe altele.

Reduce consumul de combustibil al flotei

Majoritatea managerilor de flote vad o recuperare a investitiei pentru GPS Protect in economia rezultata din costurile de combustibil. Tehnologia GPS Protect ajuta in acest sens avertizand asupra kilometrilor condusi in exces, perioada functionarii la ralanti, excesul de viteza, precum si utilizarea neautorizata a vehiculelor.

Programarea intretinerii vehiculelor – mai simplu de realizat

Solutia GPS Protect anunta personalul responsabil atunci cand trebuie realizata intretinerea anumitor vehicule. Aceasta intretinere poate include orice si poti fi alertat prin mesaj text, e-mail sau pe tabloul de bord GPS Protect.