+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Securitate

SECURITATE

Tehnologia GPS Protect va ajuta la imbunatatirea timpului de raspuns al flotei de interventii si la furnizarea datelelor de localizare in timp real. Multe companii sunt dedicate asigurarii securitatii activelor de orice fel ale altor firme. Indiferent daca aceste active reprezinta persoane, locuri sau bunuri, aceasta companie are nevoie de toate instrumentele pe care le poate detine pentru a garanta in continuare siguranta acestora, inclusiv solutia noastra GPS Protect.

 

Monitorizeaza activitatea flotei

GPS Protect ofera autoritatilor de supraveghere a flotei din cadrul societatii sa aiba o imagine completa a tuturor vehiculelor in timp real. Aceasta capacitate iti permite sa stii locatia exacta a vehiculelor tale, usurand astfel trimiterea celui mai apropiat vehicul catre locatia solicitata. Astfel, sunteti asigurat ca vehiculele de securitate ajung in cel mai scurt timp. Puteti analiza, de asemenea, istoria de rute a flotei, verificand astfel daca angajatii sunt la posturile desemnate sau cand si unde ar trebui sa fie.

Personalizarea modalitatilor de monitorizare

GPS Protect iti ofera rapoarte personalizate pentru a te asigura ca esti la curent cu informatiile de care ai nevoie. De asemenea, esti capabil sa determini cand vehicululele flotei au rulat in afara orelor sau a traseelor stabilite. Imbunatatirea sistemului de facturare si posibilitatea furnizarii dovezilor de activitate in conformitate cu contractile in derulare Rapoartele detaliate GPS Protect ofera afacerii dumneavoastra timpul necesar pentru a factura un client. Acest lucru face ca evidenta facturarii clientilor mai simpla si mai eficienta. Vei fi capabil sa determini timpul petrecut de un vehicul la o anumita locatie, datele exacte, perioada si de ce interventia a durat atat.