+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Constructii

CONSTRUCTII

Solutia GPS Protect va schimba modul in care in care gestionezi flota de vehicule si bunuri pentru totdeauna. Lumea este in continua miscare. La o societate de constructii apar foarte multe probleme de rezolvat si implica o multime de unelte, masini, vehicule si oameni. Exista intotdeauna noi modalitati de a face acest tip de afacere mai usor de facut, mai eficient si, cel mai important, mai sigur. GPS Protect va permite companiilor de constructii sa monitorizeze cu usurinta echipaje, echipamente grele, precum si alte bunuri de valoare.

 

 

Reducerea costurilor pentru combustibil

Reduci in mod semnificativ rularea vehiculelor si utilajelor la ralanti, deci se reduce consumul de combustibil. Elimini utilizarea neautorizata, ceea ce reduce numarul de kilometri parcursi si in cele din urma reduce riscul. Generezi rapoarte pentru alimentarea cu combustibil evitand astfel achizitiile de combustibil frauduloase.

Extinderea proactiva a duratei de viata a vehiculelor si utilajelor

Stii in orice moment ce este mai putin utilizat si ceea ce este suprasolicitat in cadrul parcului de vehicule, astfel incat utilizarea poate fi distribuita in mod eficient. Program Alerte de intretinere, astfel incat flota poate lucra pentru o perioada mai mare. Poti preveni ca utilajele de valoare sa nu fie fortate la locul de munca. Avantaje la asigurarea platita pentru flota dumneavoastra

Recuperarea vehiculelor si utilajelor furate mult mai rapid

Economisesti timp si bani la inlocuirea a ceea ce a fost furat. Ai dovada ca flota este in orice moment in siguranta.

Respectarea restrictiilor

Nu trebuie sa fii la fata locului pentru a sti daca echipajul respecta restrictiile de operare. Esti alertat atunci cand un echipaj intra intr-o zona de acces restrictionat .

Imbunatateste precizia de facturare

Nu mai este nevoie de documente inutile. Rapoartele detaliate iti permit determinarea timpului efectiv lucrat pentru a factura clientilor. Esti in posesia dovezii clare in eventualele neintelegeri cu clientii.