+40 316 300 010 info@gps-protect.ro
ISSCO

ISS-Consult SRL (cu sediul în Romania – Bacau) este o companie internationala, infiintata in 2009, foarte dinamica in sectorul IT la nivel mondial. Avand parteneri activi în Belgia, Marea Britanie, SUA, Egipt si India, dezvoltam produse si tehnologii inovatoare pe plan international in diferite industrii.

Incepand cu anul 2009 am castigat experienta in multiple piete externe, fiecare dintre ele avand prioritati distincte si cerinte specifice. Acest lucru ne-a ajutat sa intelegem importanta exigentelor definitorii, particularitatile fiecarui segment al pietei și sa le acordam atentia noastra personalizata.

Suntem implicati in proiecte de nearshoring, Research&Development, Quality Assurance, dezvoltare de produse software la comanda pentru parteneri din toata Europa.

Experienta si succesul nostru sunt dovedite în domenii ca: Administrare, Comunicare, CRM, Educație, Inginerie, Divertisment, Financiar, Fleet Management, Sanatate, Resurse Umane, TIC, Automatizari industriale , Logistica, Management, Marketing, R&D, Vanzari, Turism.

In anul 2013, ISS-Consult a devenit parte din ISSCO care isi propune sa devina cel mai dinamic grup de companii orientat catre client din domeniul softului la comanda.