+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Livrare

LIVRARE

Sistemul de monitorizare a flotei GPS Protect este modul ideal de a creste satisfactia clientilor prin livrari cat mai rapide, eficientizand astfel si afacerea dumneavoastra. Companiile care fac profit prin livrarea de bunuri isi doresc deplasarea acestora de la o locatie la alta in cel mai eficient si economic mod. Acest lucru inseamna ca angajatorul trebuie sa se asigure ca nu exista practici ineficiente in cadrul companiei.

 

Localizarea vehiculelor in timp real

Avand posibilitatea de a urmari vehiculele de livrare in timp real, veti fi capabil sa stiti fara nici un efort pozitia fiecarui vehicul, atunci cand vehiculul va fi la locatia de livrare si daca au urmat sau nu traseul optim catre locatia livrarii.

Notificari instant privind activitate flotei

GPS Protect trimite mesaje in timp real direct la tine sau autoritatii de supraveghere din cadrul societatii, notificand orice problema sau activitate specifica. Alertele va vor oferi posibilitatea de fi la current in timp real cu excesul de viteza, mersul la ralati, opririle pentru perioade mai mari de timp, folosirea vehiculelor in afara orelor de program, intarzierile si multe altele.

Livrarea in timp util, atat pentru client cat si pentru dumneavoastra

Cu ajutorul GPS Protect veti putea programa mai usor livrarile si optimiza rutele pentru soferii dumneavoastra. Deasemenea va puteti asigura ca sunteti in grafic, fara a se pierde timp pentru unele livrari deci se poate optimiza fiecare ruta.

Furnizarea dovezii de livrare

GPS Protect permite utilizatorilor sa mearga inapoi in software, atunci cand este necesar, pentru a cauta istoricul locatiilor unui vehicul anume si verificarea pozitiei acestuia in orice moment. Acest lucru este foarte valoros daca oferiti servicii de acest gen, deoarece veti fi in masura sa furnizati dovada de livrare.