+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Monitorizare in timp real

Cu GPS Protect ai posibilitatea de a vizualiza locația exacta a oricarui vehicul din flota. Monitorizarea in timp real utilizează Google Maps API si este disponibila 24/7. Astfel ai la dispozitie harti actualizate si complete, alaturi de informatii despre trafic si incidente in fiecare moment.

Alerte

GSP Protect vine in ajutorul tau cu o larga varietate de alerte, astfel iti sunt furnizate notificari instantanee despre activitatea flotei.

Rapoarte

Sistemul de monitorizare a flotei GPS Protect ofera, la cerere sau in mod automat, o serie de rapoarte. Astfel, esti sigur ca ai informatiile care iti sunt necesare, exact atunci cand ai nevoie de ele. Acest lucru creste eficienta, reduce costurile de operare, prelungeste ciclurile de viata ale vehiculelor si, evident, iti face munca mai usoara.

Puncte de interes si Rute

Functionalitatea “Puncte de interes” permite crearea cu usurinta a unei harti a locatiilor de interes si adaugarea de notite sau informatii suplimentare pentru fiecare dintre acestea. Rutele sunt colectii de puncte de interes vizitate o singura data sau in mod repetat. Optimizarea rutelor consta in modificarea ordinii opririlor planificate pentru a minimiza timpul de calatorie si pentru a creste productivitatea

Program de lucru

Posibilitatea de a identifica orice utilizare neautorizata a vehiculelor tale este un beneficiu extra oferit de monitorizarea prin GPS Protect.

Istoric

Managerii de flote trebuie sa aiba acces la istoricul flotei lor, în special pentru a compara datele oferite si pentru a face o analiza a economiilor pentru anumite perioade de timp. Unii manageri au nevoie de acest istoric doar pentru cateva luni in urma pentru a ghida intreaga afacere, altii vor sa beneficieze de un istoric pentru o perioada mai lunga pentru a trage concluziile ce vor imbunatati strategia pe care o vor urma.