+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Istoric

GPS Protect ofera 1 an perioada standard pentru istoricul flotei tale.

Managerii de flote trebuie sa aiba acces la istoricul flotei lor, în special pentru a compara datele oferite si pentru a face o analiza a economiilor pentru anumite perioade de timp. Unii manageri au nevoie de acest istoric doar pentru cateva luni in urma pentru a ghida intreaga afacere, altii vor sa beneficieze de un istoric pentru o perioada mai lunga pentru a trage concluziile ce vor imbunatati strategia pe care o vor urma.

Clientii nostri apreciaza istoricul flotei oferit de aplicatia GPS Protect pentru urmatoarele motive:

  • Disputele legate de facturare – in acest sens puteti verifica in istoric timpul petrecut de un vehicul sau mai multe pentru o anumita sarcina sau intr-o locatie specifica.
  • Documentatie completa privind comportamentul conducatorilor auto – managementul poate verifica in istoric datele pentru a dovedi problemele de comportament ale unor conducatori auto.
  • Compararea diferitelor valori – managementul poate compara valori care sunt raportate, privind inapoi, pe diferite perioade de timp, pentru o analiza completa si detaliata a economiilor.
  • Respectarea regulamentelor – poti avea dovezi clare ca flota dumneavoastra sau o anumita parte a acesteia a respectat anumite legi si regulamente impuse de legislatie sau de ordin intern.
  • Solutionarea unor litigii – se poate verifica daca un sofer a primit o sarcina nepotrivita, de asemenea se pot furniza dovezi in eventualele dispute cu clientii.