+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Cu o harta corecta și o idee buna despre unde vrei sa ajungi, esti pe drumul cel bun al unei afaceri prospere.

GPS Protect are o functionalitate „Puncte de interes” care iti permite sa creezi cu usurinta o harta a locatiilor de interes si de a adauga notite sau informatii suplimentare pentru fiecare dintre acestea.

Ce este un punct de interes (POI)?
Un punct de interes poate fi un client cu care colaborezi, un furnizor, un hotel, un restaurant, o benzinarie sau orice alta locatie considerata de tine folositoare pentru bunul mers al afacerii tale.

In functie de activitatea pe care o desfasori, cu GPS Protect poti crea puncte de interes care vor fi salvate si utilizate ori de cate ori este nevoie. Locatia de pe harta stabilita de tine ca fiind POI poate primi un nume intern, permite adaugarea datelor de contact, poate fi marcata in diferite culori si se salveaza intr-o lista personala.
Clientii tai vor fi salvati ca puncte de interes si astfel poti stabili diferite rute intre POI in functie de necesitatile de la un moment dat.

Planificare rute

Rutele sunt colectii de puncte de interes vizitate o singura data sau in mod repetat. Optimizarea rutelor consta in modificarea ordinii opririlor planificate pentru a minimiza timpul de calatorie si pentru a creste productivitatea: mai putin combustibil, mai putina uzura pentru vehiculele tale.
Traseele dorite pot fi create rapid, poti defini modele complexe de recurenta si frecventa, poti adauga puncte de interes sau clienti existenti si poti vizualiza traseele pe harta.