+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

GPS Protect - Track Your Business

Frumusetea sistemului de monitorizare a flotei GPS Protect consta in faptul ca este aplicabil la aproape orice companie care opereaza o flota de vehicule si vrea ca aceasta flota sa fie cat mai eficienta si profitabila cu putinta. Cu totii stim ca flotele sunt diferite ca numar de masini, ca domeniu operational, in clientii pe care-i servesc si modul in care acestia sunt serviti. Cu toate aceste diferente evidente, toti operatorii de flote sunt constransi de realitati de operare similare: vehiculele au soferi care trebuie sa ia decizii operationale, vehiculele necesita carburant si de asemenea necesita intretinere.

Sistemul de monitorizare GPS Protect ofera operatorilor de flote potentialul de a gestiona indeaproape aceste realitati si, prin aceasta, sa imbunatateasca modul in care sunt utilizate vehiculele. De asemenea, le permite sa descopere eficienta si veniturile. Se deschide o fereastra de introspectie in modul in care vehiculele sunt exploatate, unde se duc si cat timp este nevoie pentru a indeplini sarcinile de lucru.

transport-gps-protect

Transport

Sistemul de monitorizare a flotei GPS Protect combina siguranta, reducerea costurilor si o flota puternica intr-o singura solutie.

Afla mai mult

Livrare

Sistemul de monitorizare a flotei GPS Protect este modul ideal de a creste satisfactia clientilor prin livrari cat mai rapide, eficientizand astfel si afacerea dumneavoastra.

Afla mai mult

securitate-gps-protect

Securitate

Tehnologia GPS Protect va ajuta la imbunatatirea timpului de raspuns al flotei de interventii si la furnizarea datelor de localizare in timp real.

Afla mai mult

Constructii

Solutia GPS Protect va schimba modul în care iti gestionezi flota de vehicule si bunuri pentru totdeauna.

Afla mai mult

Inchiriere masini

Pentru companiile care inchiriaza masini GPS Protect este solutia perfecta care ofera siguranta si usureaza munca in cadrul companiei.

Afla ma mult