+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Inchiriere masini

INCHIRIERE
MASINI

Pentru companiile care inchiriaza masini, GPS Protect este o solutie perfecta care ofera siguranta si usureaza munca in cadrul companiei. Inchirierea unui activ, cum ar fi o masina, camion sau alte vehicule este o afacere profitabila. Cu toate acestea, exista mai multe riscuri care sunt asociate cu o astfel de afacere. Companiile de inchirieri au nevoie intotdeauna de un sistem cu care isi pot monitoriza activele in caz de furt, delapidare sau chiar accident. Nu exista o solutie mai buna decat GPS Protect!

 

Recuperarea echipamentelor furate

GPS Protect te ajuta in cazuri nedorite care apar in procesul de inchiriere de vehicule. Astfel vei fi capabil sa localizezi vehiculele inchiriate in cazul in care acestea au fost furate. In cazul in care vehiculele sunt inchiriate pentru un program de lucru, puteti verifica daca acesta se respecta, prevenind astfel utilizarea in afara termenelor contractelor stabilite. Cartografierea in timp real cu GPS Protect iti permite sa raportezi locatia vehiculului autoritatilor, astfel incat sa poata fi recuperat cat mai curand posibil. Aceast avantaj salveaza timp pentru companie si banii cheltuiti pentru inlocuirea vehiculului furat.

Localizarea rapida a vehiculelor cu defectiuni

Un client poate avea probleme in a descrie pozitia sa in cazul unei defectiuni a masinii sau a unui accident. Pentru compania de inchirieri auto localizarea vehiculului inseamna pierdere de timp si consum de carburant. Ar putea fi, de asemenea, complicat sa reperati masina de serviciu care este cel mai aproape si evident eficient sa ajute clientul. Cu GPS Protect, compania de inchirieri auto poate oferi un serviciu de securitate competitiv pentru utilizatorul final. In cazul unei defectiuni tehnice sau accident, clientul poate apasa un buton de panica din masina, generand automat o alarma pentru compania de inchirieri auto. Pozitia exacta a vehiculului este afisata si vehiculul de serviciu cel mai adecvat poate fi expediat pentru a oferi ajutor imediat clientului.