+40 316 300 010 info@gps-protect.ro
GPS Protect ofera managerilor de flote puterea de a minimiza riscurile de siguranta , ceea ce reduce accidentele si in cele din urma economiseste bani.

Si in cadrul acestei categorii GPS Protect apare cu o serie de puncte tari cu referire la:

Comportamentul soferilor

Tehnologia GPS folosita de solutia noastra, iti ofera multe informatii cu privire la comportamentul conducatorului auto în trafic cum ar fi: viteza de rulare, franarea brusca si accelerarea rapida, utilizarea neautorizata, timpul de rulare etc.; monitorizand toate aceste caracteristici se poate ajunge la o reducere a costurilor.

Navigarea inteligenta

Utilizand integrarea cu Google Maps va fi foarte simplu pentru tine sa ai o imagine cat mai clara a modalităţii de circulatie a flotei si de monitorizare a acesteia, acces in timp real la date despre trafic, starea vremii, puncte de interes public, cele mai recente harti si modulul Street-View.

Locatie inteligenta

Intotdeauna este foarte important sa stii unde se afla vehiculele si echipajele tale, fapt ce asigura siguranta fortei de munca mobile. Butonul de panica poate fi utilizat de catre soferi pentru a alerta managerul flotei în momentul aparitiei unei situatii deosebite. Cunoscand pozitia exacta a vehiculelor poti avertiza soferii despre vremea in locatia respectiva sau alte probleme care apar (accidente, blocaje etc.)
In cazul in care un conducator auto are un accident, are nevoie de asistenta sau are o urgenta medicala, sistemul de urmarire al flotei GPS te poate ajuta sa determini locatia exacta a acestuia.

Intretinerea vehiculelor

A tine pasul cu intretinerea vehiculelor va creste ciclul de viata al acestora si, de asemenea, poate preveni aparitia unor situatii periculoase în momentul utilizarii. GPS Protect te ajuta să programezi alerte pentru orice tip de serviciu: intretinere, revizie, RCA, asigurari etc.; se pot verifica in orice moment aceste programari solicitand rapoarte in acest sens.

Cu GPS Protect ai siguranţa masinilor si echipamentelor tale.