+40 316 300 010 info@gps-protect.ro

Imbunatateste calitatea serviciilor

Pentru GPS Protect nu e important doar sa ne mentinem clientii nostri multumiti, foarte important este ca si tu sa iti pastrezi clientii multumiti.

GPS Protect te ajuta sa perfectionezi relatia cu clientii tai. Administrarea si urmarirea flotei iti permite sa raspunzi rapid cerintelor venite din partea clientilor, intrebarilor despre locatii si sa confirmi incheierea unei sarcini de lucru.

GPS Protect iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a imbunatati relationarea cu clientii. Stiind intotdeauna unde sunt vehiculele, vei fi in masura sa raspunzi mai rapid la situatiile de urgenta ale clientilor, la solicitarile de localizare, poti deservi mai multi clienti si deasemenea vei avea confirmarea finalizarii activitatilor propuse.

Urgentele clientului

GPS Protect iti permite localizarea celor mai apropiate vehicule de un anumit client sau o anumita locatie si astfel poti redirectiona un vehicul catre clientul care reprezinta o prioritate in momentul respectiv.

O mai buna estimare a sosirilor

In cazul in care un client vrea sa stie unde se afla vehiculul sau cat timp va dura pana va ajunge la destinatie, poti verifica cu usurinta in timp real hartile GPS Protect, astfel putand estima si transmite clientului un timp cat mai real de sosire.

Serviti mai multi clienti

Cand soferii dumneavoastra stiu ca activitatile lor sunt monitorizate, ei devin mai productivi. Cand ai instrumentele necesare pentru a reorienta un sofer in fiecare moment, flota devine mai eficienta. Acest lucru va permite sa deserviti mai multi clienti intr-un timp mai scurt, ceea ce inseamna mai mult profit pentru afacerea pe care o conduci.

Confirmarea deplasarilor

In cazul in care un client pretinde ca un angajat nu s-a prezentat la o anumita sarcina de lucru, poti raspunde imediat acestei reclamatii, prin simpla verificare a istoricului vehiculului respectiv.